Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Denne Privatlivspolitik gælder for alle brugere af hjemmesiden fra den 20. maj 2018. Privatlivspolitikken kan til enhver tid ændres efter fornøden forudgående information til dig som bruger.


Cookies

Læs mere om hjemmesidens brug af cookies i Cookiedeklarationen.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med kommunikation via e-mail.

 

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Opbevaring af personoplysninger
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til persondatalovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine personoplysninger. Vi opbevarer personoplysninger, som vi efter lovgivningen, er forpligtet til at opbevare, f.eks. som følge af bogføringslovgivningen.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt og kun med din tilladelse. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Rettigheder
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, deres oprindelse, og hvordan vi anvender dem. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager persondata om dig, i det omfang vi videregiver persondata i Danmark og/eller til udlandet. Hvis du anmoder herom kan vi informere dig om, og udlevere en kopi af, de oplysninger vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Hvis dine persondata er unøjagtige har du ret til at få dem rettet eller begrænset. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes eller skal begrænses. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det kan f.eks. gælde, hvis du trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet, begrænset eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og ændrer eller sletter disse så hurtigt som muligt.

 

Dataportabilitet
Du kan have ret til dataportabilitet i det omfang behandlingen foretages automatisk. Dataportabilitet indebærer en ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har givet til os, og du har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte os. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Hjemmesiden ejes af:

Christian Madsen
Gunløgsgade 11, kld.
2300 København S.
Telefon: +45 26827684
Email: kontakt(at)ultrarun.com